A+ A A-

av: Kjell Arntzen               foto: Adresseavisa

Alexander Fosness

Alexander Fosnes ned for telling på Aspmyra, men vi kommer sterkt tilbake!

Jeg må ærlig innrømme at det ble en stor nedtur mot Bodø/Glimt. Min tro før kampen var at vi klarte å gjenskape noe fra Molde-kampen og de andre kampene der vi har ligget under etter 1. omgang. Denne gang gikk det ikke! Laget skapte lite selv og beæret Bodø/Glimt med to selvforskyldte mål. Å passe til en motstander like utenfor egen 16 meter svarer seg sjelden. Det som er sikkert er at denne kampen vil ikke Ranheim gjenskape. Kanskje Sarpsborg 08 allerede den 10. juni vil få merke det?

Tidlig Bodø-mål

Det var kun gått 5 minutter av kampen da Bodø/Glimt gikk opp til 1-0 ved Ulrik Saltnes. Det var den eneste scoringen i omgangen. Ranheim hadde et stangskudd med en påfølgende retur som ble reddet av keeper like foran målstreken. Selv om Ranheim hadde ballen mest og hang godt med i spillet, var savnet av det gode kantspillet med «Ranheims-innleggene» helt fraværende. Krigeren på midtbanen, Kristoffer Løkberg, var heller ikke med på grunn av skade.

2. omgang startet like ille

Jeg hadde ikke før satt meg i godstolen før det sto 2-0 til nordlendingene. Etter spilte tre minutter av omgangen var Håkon Evjen frampå og satte ballen forbi Even. Så gikk det 12 nye minutter før ballen kom i beina til Zinchenmagel. Han forserte raskt forbi det som var på plass av vårt forsvar, - og det sto 3-0. Det var en halv time igjen å spille og Bodø/Glimt hadde full kontroll. Ranheim gjorde feil på feil og var langt unna det laget vi har sett tidligere i år.

75 minutter var gått da en av våre spillere ga ballen til Amor Layouni. Han takket for serven og satte spikeren definitivt i kista med Bodø/Glimt fjerde scoring for kvelden.

Det ville seg ikke

Ranheim var ikke å kjenne igjen fra sine tidligere kamper. Selv i bortekampen mot Tromsø var laget mer på høyde med motstanderen enn i denne kampen. I Tromsø var det Gjermund Åsen som dominerte og «knuste» oss. I denne kampen var nordlendingene bedre på alle punkter.

Vi kommer igjen. Det sa både Mads og Svein Maalen. Det sier vi også; Ranheim kommer tilbake, kanskje i kampen mot Sarpsborg 08 den 10.juni! Vi har ingen grunn til å grave oss ned, kun 3 tap på 12 kamper. Hvem hadde trodd det før seriestart?