A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Vi var nok mange som hadde forventninger om en saftig revansje etter cuptapet mot Strømsgodset, men slik skulle det ikke bli. Når prestasjonen ikke blir som den vanligvis er, når scoringsformen ikke sitter og når vi møter et hjemmelag som er flere hakk bedre enn oss, da blir det smått med poeng med hjem til Ranheim. Selv etter en svak forestilling fortviler vi ikke. Vi kommer plutselig tilbake!

Vi holder fortsatt 3. plassen

Det var bare Rosenborg som gikk forbi oss på tabellen denne helga. Kampen i morgen mellom Odd og Brann har ingen betydning for Ranheims plassering. Brann kan med seier øke forspranget til Ranheim, men ved tap er Brann kun 5 poeng foran Ranheim og 4 foran RBK.

Som tilskuer foran skjermen må jeg medgi at jeg ble noe oppgitt under kampens gang. Vel var Strømsgodset en bedre utgave av seg selv i forhold til det de var i cupkampen, men med en juniorfeil etter 9 minutter føltes det som om kampen allerede var tapt. Slik er fotballen, noen ganger går det på skinner, andre ganger butter det veldig imot.

Vi holder en 3. plass etter 14 serieomganger! Ingen norske aviser hadde levnet oss andre sjanser enn å bunne tabellen ved sesongslutt. Der tror jeg alle forhåndsspådommer gikk i vasken. Plassen i Eliteserien vil vi holde og vi ender opp på en akseptabel plassering. Den 1. juli kommer Start til Extra Arena med sin nye trener Kjetil Rekdal. Det gir oss en ny sjanse til poeng, men disse poengene er heller ikke delt ut før dommeren blåser av etter 90 minutter. Start slo Kristiansund 2-0 hjemme på Sør-Arena i dag. Rekdal har kanskje fått ny glød i laget?