A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2085

Vi kan neppe bli så mange som før kampen mot Rosenborg på Lerkendal? Kan vi bli halvparten så mange?

Søndag 31. mars ruller fotballen igjen på alvor her på Ranheim. Tromsø kommer på besøk til 1. runde i årets Eliteserie. Markeringen av seriestarten skjer allerede på fredag med Ranheim TFs «Kick off» i Fabrikken med 1.000 ivrige supportere tilstede. Søndag er det alvor og hovedsponsoren, SpareBank1, inviterer alle til å være med i opptoget som går fra Grilstadporten og til EXTRA Arena. Toget starter fra Grilstadporten klokka 16.30.

Vi skal ikke ha noen gjentakelse av resultatet fra Tromsøs besøk hos oss den 11.11.2018. Da stakk laget fra nord av sted med alle 3 poengene og 1-2 som resultat. Det skjer ikke igjen om vi mønstrer mange av våre tilhengere i dette opptoget. Ingen kan vente at det blir like enormt som det vi klarte før bortekampen mot Rosenborg i fjor, men nok til å vise at vi er kommet for å bli i Eliteserien.

SpareBank1 og Eiendomsmegler1 arrangerer

Gaute Mark

Gaute Maråk er bankens leder for supportertoget på søndag

I front av oppmarsjen går Ranheim Musikkforening med tilpasset musikk for anledningen. Her deltar supporterklubben Forza og mange av oss andre supportere. Hele Ranheim oppfordres til å være med!

- Det hadde vært skikkelig moro om vi kunne samle et par hundre til opptoget på søndag, sier Gaute Maråk.

- Jeg oppfordrer de som kommer til å kle seg i supporterutstyr og medbrakte flagg. Målet er å få til en solid blå oppmarsj med etterfølgende aktiviteter i Fan-sonen på Extra Arena. Vi må være med på å ta ansvar for at tribunene fylles, sier Gaute.