A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett var ikke helt elendig, men nok en gang tapte vi kampen helt på slutten. Nå har vi inntatt sisteplassen, en plass vi faktisk har gjort oss fortjent til når vi ikke får et riktig antall baller i motstanderens mål.

Kampstatistikken talte til fordel for Ranheim

Kampstatistikken etter første omgang og kampen ferdigspilt viste at hjemmelaget hadde størst ballinnehav, flest skudd på mål og sjanser. Fattigmanns trøst? Jeg tør ikke si at Ranheim spilte noen god kamp, snarere tvert imot. Feilpasningene var mange, mottakene var dårlige og tilbakespillene når vi var i angrepsposisjon var mange nok til å gi meg vondt i magen.

Hvorfor forsvant Lopez?

På vårt bord i Væktarstua var vi enige om at Mateo Lopez var Ranheims klart beste utespiller før han ble tatt av. Ingen rundt bordet skjønte noe da han etter 65 minutter ble tatt av. Kanskje var det skaden han pådro seg i en tidligere kamp som ble slått opp? Var det noe annet enn skade så skjønte vi ingen ting.

Even var trygg

Kampens store spiller var Even Barli. Det er helt utrolig hvilke redninger han kan varte opp med under en kamp! De siste 3 minuttene måtte han imidlertid kapitulere to ganger, men det trakk på ingen måte ned inntrykket og karakteren på hans spill i denne kampen.

Hva nå med fjorårets sensasjonslag?

En ting er sikkert; vi må ikke miste trua! Det ser ille ut, men poengene kommer. Det kan selvfølgelig fryktes at en smule tvil smyger seg inn i spillegruppa, men det vil jeg tro at Svein Maalen er i stand til å ta hånd om. Kan vi ta 3 poeng mot KBK så er vi igjen med! At Rosenborg får stryk av Stabæk, Molde får stryk av Bodø/Glimt og Brann av Viking forteller mye om hvor svak norsk Eliteserie er per dato?