A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre seg. 27 kamper gjenstår og hele 81 poeng er det å kjempe for. Noen av disse går sikkert til vårt lag. Den første sjansen for poeng kommer i Kristiansund 2. påskedag. Her får flere av dere supportere og andre som ønsker å følge Ranheim TF i Eliteserien mulighet til å være med. Forzas ubestridte leder, Thomas Mostervik, forteller til Ranheimsavisa at Forza setter opp buss fra Extra Arena mandag 22. april klokka 10.00. Turen er åpen for alle, gammel som ung, og det forutsetter ikke medlemskap i supporterklubben.

Hjem samme dag

Avreisetidspunkt er som tidligere nevnt klokka 10.00 mandag 22.04. (2.påskedag). Hjemreise skjer like etter kampslutt. Det er beregnet «landing» ved Extra Arene et sted mellom midnatt og klokka 01.00 tirsdag 23.04.

På bussen til Kristiansund pleier det å være god stemning. Det blir både allsang, måltips og quiz. Bussen kommer til Kristiansund i god tid før kampstart klokka 18.00. Thomas forteller at de har bestilt plass på Christians Bar hvor de kan spise og drikke litt for oppbygging av form og stemning til kampen.

Påmelding

For å delta på denne «påsketuren» til Kristiansund må hver person betale kr. 500,-. Beløpet inkluderer også kampbillett. Det er en rasende billig tur til en viktig og spennende kamp hvor alle har plass på tribunen.

Påmeldingen skjer ved VIPPS til Jarlfrid Leinum på #92692639. Om du ikke har VIPPS så ta kontakt med Jarlfrid på telefon eller SMS for å gjøre en avtale om betaling. Ring eller send SMS til telefon 926 92 639.

Frist for påmelding er onsdag 17. april og det er bindende påmelding.

Så kommer vi med en av Thomas Mosterviks faktaopplysninger: «Det er alltid artig på bortetur! Det er god stemning på bussen og alltid spennende kamper. Ta med en venn og meld dere på! Det er ekstra morsomt om vi stiller i noe supporterutstyr!

For å minne på resultatet av tilsvarende kamp i 2018, forteller jeg at bortelaget Ranheim vant 1-3. Det var i serierunde 10. Hjemmekampen endte også med Ranheim-seier da det ble 2-1. Kan vi håpe på et tilsvarende borteresultat i 2019?

Det meldes fra min kontakt i Kristiansund at Torgill Gjertsen trolig ikke er å finne i KBKs lagoppstilling 2. påskedag.