A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Jeg følte det og vi snakket om det på bydelsmuseet i dag! Ranheim kom til å «knuse» Brann i Bergen! Vel, det ble vel ikke noe knusing, men herregud hvor morsomt og spennende det var. Jeg vet ikke hvor mange «sjanser» Brann hadde gjennom kampen, men var det sjanser? Det var angrep som endte utenfor, over eller i en god Even Barli i buret. På sin side klarte Ranheim seg med en sjanse og scoret. Lopez ga en utmerket stikker til vår alltid spillende nummer 7, Mads Reginiussen, som sikkert sendte den bak Brann-keeperen. I 2. omgang var vi med for fullt. Det skal bli interessant å ha en Lopez, en Blakstad og en Foosnæs helt skadefri og i form.

Brann dominerte 1. omgang

Det er ingen uenighet om at Brann dominerte hele 1. omgang. Laget fra Bergen som ofte er selverklært seriemester etter 4-5 serierunder må bare glemme slike drømmer nå. Ikke noe plan i spillet, klønete avsluttere, en egoistisk Koomson og etter hvert en like egoistisk Bamba i 2. omgang, da blir det ikke noen fasong over laget.

Jeg vil slett ikke si at Ranheim kunne være glade for at det sto 0-0 ved pause. De lå forskriftsmessig lavt og ryddet unna det som var av farligheter. Jeg ser Bergensavisa skriver at «i spill og sjanser var Brann flere hakk over et svakt Ranheimslag». De var så ærlige at de føyde til: «men det hjalp lite når Brann-spillerne nok en gang slet med å få ballen i mål».

2. omgang ble morsom

Vi så at de hadde det moro Ranheimssupporterne som hadde tatt turen til Bergen. De forventet noe mer enn 0-0. Brann fortsatt å sløse med «sjansene», men Ranheim er på sitt sterkeste utrolig effektive. Vi så det mot Viking og vi så det nå på Brann Stadion i det 56. minutt. Et kjempeflott angrep der to av våre spillere dro seg inn i offsideposisjon. Det gjorde ikke Mads Reginiussen. Han så at Adrian Lopez forserte med ballen i bena og fra «dypet» kom Mads løpende mellom de to offsideplasserte spillerne og rullet ballen behersket i mål.

Det hjalp så lite at dommeren hadde lagt til 5 minutter, at Brann satte innpå Karadas og Bamba. Vi hadde fortsatt Even der bak, og vi hadde 10 utespillere som ofret seg for laget. Det ble en veldig kjærkommen borteseier og noen kroner til min konto hos Norsk Tipping. VI GIR OSS ALDRI!

Kampens bestemannsspillere ble kåret av Ranheimsavisa: Even Barli og Mads Reginiussen.