A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs. Heldigvis kom Foosnæs seg ut av den vonde spiralen og leverte en god kamp fra det 20. minutt. Laget klarte seg meget bra mot en av de største seriefavorittene, og hadde faktisk fortjent en hjemtur med 1 poeng i bagasjen!

0-0    til pause

Ingen scoringer før pause på noen av lagene. Det var som fortjent, for målsjanser var det få av. De eneste som kom gikk i favør av Odd, men da etter juniorfeil i vårt forsvar. Uavgjort var et godt utgangspunkt for 2. omgang.

Ranheim snytt for straffe

Først blåste dommer Rohit Saggi for straffe. Skarsem ble nærmest meiet ned innafor Odds 16 meter. Riktignok var Odds Birk Risa på ballen, men han stoppet ikke der. I det etterfølgende tok han med seg beina til Skarsem som falt, og det spolerte hans klare målsjanse. Etter en kort konferanse med linjedommeren ble straffesparket annullert.

At Odds trener Dag Eilev Fagermo erklærer seg enig med dommeren i straffesituasjonen er ikke det spor merkelig. Hans spillere gjør aldri feil, men det dømmes alltid mot Odd, er hans svar på det meste.

Elbasan Rashani berget poengene

Dommeren, linjedommeren og Rosenborgs vrakede Elbasan Rashani var de som stjal poeng fra Ranheim TF denne gang. Selv har jeg alltid hatt sansen for Rashani og hans skuddfot. Målet han gjorde noen minutter etter straffesituasjonen var av den typen Rashani gjorde på Lerkendal. Slike spillere har ikke Bjørnebye og Rosenborg bruk for!

Mads best denne gang

Jeg har nevnt at Foosnæs spilte seg stor opp utover kampen. Mads var på det jevne fra start til mål og må nok en gang få bestemannsstempelet.