A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Dette var en av bortekampene vi skulle ha vunnet. Borte mot et redusert Stabæklag burde 3 poeng være med hjem til Ranheim. Slik gikk det ikke denne gang. En ting kan jeg slå fast; seriemestre blir vi ikke, men en sjanse i cupen har vi fortsatt. Selv om Ranheim hadde et klart spillemessig overtak i 1. omgang var det lite som tilsa at seieren skulle bli vår. Når det er sagt; var det også lite som tilsa at Stabæk skulle stikke av med elle poengene.

Ingen ting fungerte som i kampen mot Brann

Jeg skal ikke underslå at vi hadde sjanse på både 1-0 og 2-0 i første omgang, men vi var ikke intense nok i avslutningene. Sørløkk hadde også en eventyrlig sjanse til å avgjøre kampen i kampens siste minutter, men heller ikke her var vi tøffe nok.

Det var lite som minnet om spillet som ble vist i cupkampen mot Brann. Svein Maalen sa i intervjuet etter kampen at de mange kampene sitter nok i beina på spillerne, men sett under ett mente han at prestasjonene var OK. I det etterfølgende intervjuet ble Mads spurt om hvilket terningkast han ville gi kampen? Reporteren antydet terningkast 1. Det var ikke Mads særlig enig i, men da reporteren høynet til en svak 2`er nikket vår friskus til at dette kunne være riktig bedømt.

Foreløpig ligger vi utsatt til

Vi må se i øynene at vi ligger i Eliteseriens bunnsjikt. Vi holder 11. plassen med 15 poeng og en negativ målforskjell på minus 4. Lillestrøm har det samme som oss og holder 10. plassen. Ranheim har en bedre målforskjellen enn de vi nå kjemper imot.

Tromsø har 13 poeng på like mange kamper, men har hele 11 innslupne mål i minus. Mjøndalen følger på 13. plass med 12 poeng. Deretter følger Sarpsborg 08 som har 2 kamper mindre spilt enn det vi har. De har nå 11 poeng. Det samme har Stabæk som også har 11 poeng. Nederst finner vi Strømsgodset med fattige 9 poeng og 1 kamp mindre spilt enn oss.

Seier i neste kamp mot Rosenborg vil gjøre situasjonene mye lysere. Om det skjer er vi foran storebror og blant de seks lagene som halser etter de tre i teten!