A+ A A-

av: Kjell Arntzen

Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte til at Mads fikk fyre av alene med Glimts keeper. Skuddet ble ikke av vanlig Mads-merke, for lavt og for løst til at det bød på problemer for hjemmelagets keeper.

Ikke mange RIL-sjanser i 1. omgang

Om jeg legger godviljen til går jeg med på at Ranheim hadde en god sjanse i tillegg til den Mads hadde. Det ble for tamt foran Bodø/Glimts mål. I tillegg ikke fullfører våre angrep, starter på nytt når vi mister ballen og enkeltspillere varter opp med mange feilpasninger og balltap, mens sjansen for å komme tilbake er der.

Bodø/Glimt synes å være fornøyd med å legge to baller bak Even Barli i Ranheims mål. Nydelige scoringer var det også!

2. omgang starter godt

I 2. omgang kom det et helt annet Ranheimslag på banen. De tok fullstendig over og var det førende laget helt til Even tullet og tøyset i eget felt. Mads Reginiussen hadde helt fortjent redusert for Ranheim tidlig i omgangen og spillet tilsa at her var det sjanse på poeng.

Katastrofal avslutning ga 5-1

Det har hendt at Ranheimsavisas redaktør har fått «pes» for noen av sine overskrifter og vurderinger etter kamp. Denne gang skal jeg være forsiktig, men tør si at de siste 10 minuttene av kampen var flaue!

Så får Svein Maalen og andre som står laget nært bli så fornærmet om de ønsker. Kampavslutningen var langt fra det vi vet spillerne kan. En slik avslutning fortjente heller ikke de mange supporterne som hadde tatt turen nordover. Det gjorde heller ikke vi som fulgte kampen på Eurosport Norge. Heller ikke jeg som hadde flagget ved FV 705 fra klokka 7 i dag tidlig.

Noen lyspunkter var det

Selv syns jeg Mads gjorde en meget god kamp. Likeså Fosnæs og Skarsem. Så ser jeg et lyspunkt i at vi kanskje skal spille finale på Ullevål den 8. desember. Det koster Ranheimsavisa 20.000 kroner, men det betaler vi gjerne!