A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er det noen som har slike rygger så er det Ranheims spillegruppe og teamet rundt. Er det noe vi ikke forventer så er det byens eneste papiravis som utbasunerer nedrykk, eder og galle over et hardt kjempende lag innen rammen av en unik strategi, - «en utviklingsarena for unge trønderske spillere». At et slikt lag med små ressurser er tro mot sin filosofi skal hele fotball-Norge være stolte av. Særlig stolte skal vi være over de prestasjoner laget har vist de snart to årene i Eliteserien. Ranheim TF fortjener flere år blant de beste i Norge!

Kampen mot Brann

Kampen var for Ranheims del lite å skryte av. Det er spillerne og ledelsen de første til å se. De ikke bare ser det, de gjør noe med dette i forkant av de kampene som kommer.

Brann stiller med ei angrepsrekke som består av 100% proffer og gjerne mer enn det. Navn som Veton Berisha, Gilbert Koomson og Daouda Bamba er internasjonalt kjente spiller og ønsket av flere lag. Lengre bak på banen hadde de Vito Wormgoor, Bismar Acosta og helt bak en gammel keeperkjempe som Håkon Opdal. Uten å vite det med sikkerhet er det bare Opdal som kan høres ut til å stamme fra Bergen, men heller ikke han gjør det!

Mot dette sterke laget som vi har slått to ganger tidligere i år, stiller vi i alle hovedsak med trønderske spillere. Ranheim TF henter sine spiller fra Kolstad, Sunndal, Byåsen, Nardo, Melhus, Levanger, Orkla mv. Det er klubber de fleste i fotball-Norge ikke har hørt om! Klubben henter spillere fra lavere divisjoner, utvikler dem og gjør de klare for Eliteseriespill etter hvert. Dette tar gjerne mer enn 2 år. Det bør vi kunne gi spillerne og klubben.

Ranheimsavisa gir bort 100 billetter til kampen mot Molde

Søndag 11. august er det Haugesund borte. Det blir selvfølgelig en tøff bortekamp, men vi utelukker ikke at Ranheim TF kan ta med seg poeng hjem? Haugesund ligger trygt til på tabellen med sin 8. plass og 21 poeng. Ranheim TF ligger noe mer utsatt til med sine 15 poeng og kvalifiseringsplass.

Vi er stolte over at det kom ca. 2.150 tilskuere til kampen mot Brann. Nå bør vi kunne holde besøkstallet til over 2.000 på hver av de neste hjemmekampene.

Nå er det kampen mot Molde den 18. august klokka 18.00 som gjelder. Også til denne kampen betaler vi for 100 billetter, fortrinnsvis for de som sjeldent eller aldri ser Ranheim TF spille. Også andre kan ha mulighet for å få billetter. Du melder deg på ved å sende en SMS til 970 41 213 eller mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan også sende en SMS til 952 03 586

Nye tribuneplasser

Vi fikk en del tilbakemeldinger etter kampen mot Brann. Det ble meldt at det var veldig kaldt på den tribunen vi hadde gratisbilletter til. En trekk fra fjorden gjorde nok sitt til at det ikke ble så behagelig som det skal være. Når kampen heller ikke varmet publikum ble det ekstra kaldt! Dette har vi denne gang tatt konsekvensene av slik at kampen mot Molde er billettene på den tribunen som ligger langs friidrettshallen, men nå mot Ranheimsveien. Denne plasseringen skal gi bedre ly mot sur vind fra Strindfjorden!

De som tildeles billetter får beskjed om dette. Billettene hentes ved inngangen til biblioteket (mot Ranheimsveien), fra klokka 16.30 til 17.00. Her står Asbjørn Olsson klar med billettene.