A+ A A-

av. Kjell A. Arntzen

Jeg velger å starte med en feig dommer som kanskje frarøvet Aalesund en semifinaleplass. Et så klart straffespark som Aalesund skulle hatt i sluttminuttet av ordinær tid er det sjelden vi ser. Kanskje er det også sjeldent at en dommer blåser straffer i overtiden, men det er feigt. En klar udømt frispark innenfor Vikings 16 meter førte til at det var Viking som lå i bollen da Arne Skeie trakk Ranheim som motstander i semifinalen!

Det ble Viking borte

Det måtte jo komme en bortekamp en gang. For vårt lag tror jeg ikke det spiller noen rolle. Ranheim har jo spilt flere gode bortekamper denne sesongen så det vil trolig ikke bety så mye om vi må dra til Stavanger i slutten av oktober? Ranheim TF vil ikke være uten sjanser når det gjelder en plass blant de to lagene som skal møtes på Ullevål den 8. desember. Vi fortsetter til å se om vi nok en gang kan sette en rekord med å spille NM-finale for første gang. Selv venter jeg til etter seminfinalen med å ta stilling til om hotellbestillingen i Oslo skal annulleres. Vi gleder oss egentilg til å gi alt for laget den 8. desember!

Kampene ble Viking mot Ranheim og Odd mot Haugesund. I vår kamp får vi kanskje en mulighet til å vise Kristoffer Løkberg at han forlot et finalelag til fordel for et lag som tapte seminfinalen? Vi gleder oss og tar det ikke for gitt at finalen vil gå som Arne Skeie tror, mellom Viking og Odd.