A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

På tross av stort overtak i ballinnehav i 1. omgang kan vi ikke si at Ranheim fortjente mer enn 1 poeng. Ballinnehavet skaffet laget seg med tversoverspill og null sjanser i denne omgangen. Vålerenga kunne notere to sjanser. I andre omgang var Vålerenga totalt overlegne. Et klønete utspill fra en ellers god Even Barli, førte til en fortjent ledelse til hjemmelaget etter 62 minutters spill. Even rettet opp det fatale utspillet med en feberredning like etterpå.

En vond 2. omgang endte godt

Vålerenga var totalt overlegne i andre omgang. Ranheim kom ikke fram til noe som helst av sjanser før Svein Maalen fant det riktig å sette inn Vegard Erlien. At han og Mikke kom på banen syntes å ha god effekt på Ranheims siste minutter. Det var skikkelig morsomt å se laget kjempe desperate i de ti siste minuttene for å få en scoring og 1 poeng.

Målet kom etter et smart innlegg fra Mush, et innlegg som Erlien satte i mål med alt annet enn et skudd. Vegards kne var det som ble redningen på Intility i kveld. Fortsatt er det stor spenning i bunnen av tabellen. Ranheim ligger på nedrykksplass, men det er bare 5 poeng opp til Lillestrøm på 10. plass. Etter denne serierunden føler jeg meg sikker på at Molde er serievinner i år.

I morgen knytter det seg stor spenning til resultatet av kampen Viking – Mjøndalen. Om Viking vinner ligger Mjøndalen også svært utsatt til.