A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Vi var så høyt opp etter forrige helgs oppvisning mot Odd. Det tok nøyaktig ei uke så var vi nede på jorda igjen. Et stygt 4-2 tap for en av våre største konkurrentene for å slippe nedrykk. Det ble et fortjent tap som kanskje burde ha vært større? Vi har en av Eliteseriens beste keepere i Even Barli, og det viste han også i dag.

Nå er vi i bunnen igjen

Løpet er ennå ikke kjørt, men det ser unektelig noe verre ut nå enn etter forrige helg. Fire kamper gjenstår og jeg tror vi minst må ha to seire for å han en sjanse til å sikre en plass over dirkete nedrykk.

En kamp med mye balltap

Lite var å kjenne igjen fra kampen mot Odd. Periodevis i første omgang var vi tilbake til det traurige tversoverspillet og lite framdrift. I de periodene vi forsøkte oss framover var pasningskvaliteten dårlig. Jeg hygget meg ikke med denne kampen!

Selv om vi hadde mest ball så var vi langt unna å by Tromsø på reell motstand.

Vi ser nå fram til kampen mot Viking

Det er viktig at Ranheims prosjekt får et liv i Eliteserien også i 2020. Det kan dessverre se noe mørkt ut nå, men «vi gir oss aldri». Vi må kunne vise oss fra en bedre side mot Stabæk og Lillestrøm. Det er de to kampene vi har igjen på Extra Arena. Om så skjer kan vi håpe på kvalifiseringsspill.

På onsdag er det semifinale i NM i Stavanger. Viking viste heller ikke det helt store i Kristiansund i kveld. Jeg tror vi vil kunne slå Viking på en bane hvor tribunene er fylt opp med kravstore Viking-supportere.