A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen           foto: Jørn Egeberg

Forza semifinalefest

Nå ser vi fram til onsdag, kampen og arrangementet i Folket Hus. Heia Ranheim!

Det ble tap i helgas seriekamp mot Tromsø. Nå står en ny begivenhet og sjanse for tur, semifinalen i årets NM. Den går i Stavanger og overføres til Folkets Hus Ranheim. Ikke siden 1953 har Ranheim spilt semifinale i cupen. Den gang mot Lillestrøm og tap med 1-2. Nå byr det seg en ny sjanse til å nå en cupfinale på Ullevål.

Overføring og feststemning

Thomas Mostervik, Forza-sjefen over alle sjefer, forteller til Ranheimsavisa at Forza har blitt kontaktet av Jens Petter Grønnesby (Jesse) og Morten Diesel Dahl om å bli med på å arrangere seminfinalefest for Ranheimsfolk. – Det svarte vi et soleklart JA til, sier Thomas som allerede har gjort seg klar for begivenheten.

-        Vi åpner dørene klokka 18.00 og bygger opp stemningen fram til kampstart klokka 20.00. Med to velrenommerte musikere i arrangementstaben kan jeg love full rulle og kjempestemning. Først vil vi ha Jesse og Kenneth akustisk i kjent «Overvik Corner»-stil, fortsetter Thomas. – Deretter vil det bli fullt trøkk med Jesse og fullt band. Høydepunktet her vil nok være at vi får Jesses hyllestlåt til Ranheim: «Stolt av Ranheim». Det blir første gang låta blir framført med fullt band.

-        I tillegg til mange andre flotte låter skal vi ikke se bort fra at det blir kraftig allsang også, nøyaktig som det skal være under et slikt «førkamparrangement». Skulle vi vinne denne kampen vil nok allsangen nå nye høyder etter kampslutt, tror Thomas.

Kjempeinteresse for arrangementet

Jeg spør Thomas om de har loddet noen interesse for arrangementet. Thomas slår seg på knærne og ler. – Ja, det skal være sikkert! En helt utrolig interesse har vil hatt. Det har vært «heilt toilatt». Folk har vært gale etter å få tak i en av de 140 billettene vi hadde for salg. Alt er nå utsolgt! Dessverre så har vi ikke plass for flere i Folkets Hus, men det kan være mulig å stå utenfor og høre på stemningen, sier Thomas med et bredt smil. – Nei, dette var et forsøk på skøy. Jeg regner med at de som ikke har klart å få billett til seminfinalefesten finner seg til rette i godstolen foran TV`n hjemme. Kampen må alle som er glade i Ranheim TF se!

Er det noe ellers?

-        Jeg må få opplyse om at vi har fått skjenkebevilling. Så inne kan du får kjøpt både øl og vin. Det selges selvfølgelig også kaffe, brus og supporterutstyr, starter han. – Så må folk sørge for at det gode humøret er med og så må de ha med kvitteringen som forteller at de har kjøpt billett til arrangementet. Det vil bli avkrevd i døra. Hold derfor billettene klare så vi slipper å få lang kø og trengsel.

-        Vi avslutter arrangementet 1 time etter kampslutt og håper at vi da kan forberede oss på en tur til Ullevål, avslutter en meget entusiastisk Forza-sjef.