A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Det ble tap igjen for våre gutter. Tap for et bedre lag i en svak kamp. Om jeg legger godviljen til sier jeg at Ranheim hadde en målsjanse, men den var tynn. Blakstads knallharde heading gikk 1 meter over Bæringenes mål. Nei, dette var svakt. Jeg skulle så gjerne være med på «Vi gir oss aldri», men nå er det bare teorien som kan berge oss.

Stabæk gjorde det de kom for

Stabæk var hakket bedre enn Ranheim, ikke mye, men nok til å ta alle de 3 poengene som lå i potten. Det sto 0-0 til pause og stemningen var så som så på tribunen. De fleste trodde det i beste fall ble en 0-0 kamp.

Det gikk vel et kvarter av 2. omgang da Stabæks nummer 3 fikk ballen i mål bak vår keeper Magnus Lenes. Han voktet buret for en skadet Even Barli. Lenes gjorde jobben godt, men kunne ikke forhindre at Stabæk puttet to baller i mål. Det siste var for øvrig et selvmål fra en hardt presset Heggem.

Ranheim står fortsatt med sine 24 poeng. Det samme har Mjøndalen foran morgendagens kamp mot Odd.

En umulig oppgave?

Ranheim må minst ha 2 seire i de tre gjenstående kampene for å ha en mulighet til å overleve i Eliteserien. Motstandere i de tre siste kampene er to konkurrenter, Mjøndalen (borte) og Lillestrøm (hjemme). Det er to lag som også kjemper for livet. Vår siste kamp er på Lerkendal mot Rosenborg, et Rosenborglag som også sliter med å nå sitt mål om medalje.

Ranheims beste i kampen

Her er jeg enig med Forzas kåring. Magnus Lenes leverte en god prestasjon og berget vel oss for et større nederlag?