A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

memoshome eier intro

Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det tyrkiske storlaget Alanyaspor i treningskamp mot vårt Ranheim.

Ryktet om at den daglige lederen av Fagsnekkern og Tyrkiaspesialisten Memoshome, Robert Hilstad, skal arrangere en tur til Oba i Tyrkia og treningskamp mot selveste Alanyaspor har svirret i lufta de siste ukene. Under Ranheims Fotballs «Fotballgalla» sist lørdag kom bekreftelsen. Det hører med til historien at Robert er Ranheimspartner og den eneste sanne supporteren som kommer på en gammel MC med tilhenger til kamp!

Charterfly til Oba – fullt fly!

-       Vi har chartret et fly som skal ta med partnere, spillere, støtteapparat og supportere til Alanya for å oppleve generalprøven for Ranheim i en kamp mot Alanyaspor. Flyet tar 189 passasjerer og er allerede fylt opp, stråler Robert.

Logo smetMemoshome driver med eiendomsutvikling i Tyrkia, og presenterte under lørdagens fotballgalla på Byscenen sine planer for en langweekend i Tyrkia. Etter det vi får høre var han i telefonkontakt med Ismet Erdemir som er sjefen i Memoshome under fotballgallaen. Etter denne samtalen kunngjorde han at Erdemir ønsket å invitere spillernes bedre halvdeler med på turen! En fantastisk gest til damene/jentene som ellers sitter hjemme mens gutta er ute og reiser.

Jeg regner med at vi får anledning til å se noen av de anleggene Memoshome har i Oba og områdene rundt. Etter det jeg forstår har tre av spillerne på Alanyasporkjøpt kjøpt seg leilighet av Memoshome i Oba og noen leier. Kanskje det er flere av oss som vurderer kjøp av leilighet eller å få leie en for ferien?

Ismet Erdemir er en raus mann

Det er sjelden man opplever en så raus mann som nevnte Ismet Erdemir. Det er nesten så man ikke tror det! Sin raushet viser han til gangs når det gjelder denne unike turen. Erdemir har ordnet med sponsing av hotellet og de leilighetene vi skal bo i under oppholdet!

Den samme Erdemir er også den som har god kontakt med Alanyaspor. Dette har ført til at dette gode eliteserielaget i Tyrkia møter vårt OBOS-lag til treningskamp mens vi er der. Her snakker vi om å få i pose og sekk!

Turen går fra Værnes torsdag 26. mars med retur til Trondheim mandag 30. mars. Allerede mandag 6. april møter Ranheim Kongsvinger borte.

Turen organiseres av EVENTO

Robert Hilstad forteller at det fra nå er EVENTO ved Rolf Teigen som organiserer påmeldingen og oppfølgingen. Det er ventet at ytterligere opplysninger om turen til Oba blir sendt ut etter at byrået har fått oversendt deltakerlisten.

Kamp på søndag

Alanyaspor har denne sesongen gjort det bra i tyrkiske Super Lig. I skrivende stund er det spilt 18 kamper og laget står med 32 poeng. Det holder til en flott femteplass på tabellen foran lag som Galatasaray og Besiktas.

De fem siste kampene har endt med 3 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Målforskjellen er 36 – 17, noe som forteller om et lag som scorer i snitt 2 mål per kamp og slipper inn få mål.

Treningskampen mot Alanyaspor spilles søndag 29. mars på Okullari Stadion klokka 15.00. Robert sier at dette blir en viktig treningskamp både for Ranheim og for Alanyaspor. Det er spillefri i den tyrkiske eliteserien denne helga på grunn av landskamper.