A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome

tyrkia 1000x200 1

Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner

Forza Ranheims leder, Thomas Mostervik, er i fyr og flamme da han ringer meg for å fortelle at Forza Ranheim ønsker flere med og at de nå går ut med en invitasjon til alle om å bli med i supportergruppen. – Nå har vi fått en fristende godbit fra Jens Juberg i NORDESIGN som vi lodder ut blant de som kjøper sesongkort til Ranheims kamper i 2020. Alle som har kjøper sesongkort til Forzatribunen på felt A innen den 10. mars er med i trekningen sammen med de som allerede har kjøpt sesongkort på denne tribunen, stråler Thomas gjennom mobilen.

Tur til Alanya 26. – 30. mars

Som kjent for mange arrangerer Memoshome i samarbeid med Ranheim Fotball en tur til Oba/Alanya i slutten av mars. Turen går med charterfly fra Værnes til Gazipasa flyplass i Alanya torsdag 26. mars klokka 10.15. Oppmøte og innsjekk på Værnes er fra klokka 08.15 til ca. klokka 09.00.

-          Flyet er allerede fullbooket, men Jens Juberg har altså gitt oss sine to billetter Jens har ønsket å gi oss i Forza disse billettene, og bruken av dem har vi diskutert i styret. Styret var enstemmige om at denne generøse gaven skulle vi bruke til å øke rekrutteringen til Forza Ranheim, noe Jens også syntes var en god idé forteller Thomas.

Flere supportere på FORZATRIBUNEN

forza ranheimThomas er ivrig opptatt av at Forzatribunen bør fylles i 2020. – Dette er en utfordrende sesong for oss, men samtidig også en sesong vi kan være med på å løfte laget til nye høyder, sier Thomas. – Vi har jo mistet en del sentrale og viktige spillere i de siste to åra. Foran denne sesongen forsvant også Foosnes. Noen erstattere er kommet både fra egen stall og utenfra, så jeg tror vi skal klare å bite fra oss. Men gjennom sesongen er vi avhengig av å ha lagets «12. mann», det er Forzatribunen og dere andre som møter fram til kamp.

Konkurransen om turen til Tyrkia

Å kunne få være med på denne flotte turen til Tyrkia må være en gulrot for de fleste. Ikke blir det bare en hyggelig tur, men det blir også en viktig oppkjøringskamp før den første runden i serien. Søndag den 30. mars skal Ranheim TF møte det tyrkiske eliteserielaget Alanyaspor i oppkjøringskamp på Okullari Stadion klokka 15.00. Alanyaspor ligger i tetsjiktet i den tyrkiske serien og blir en særs god pekepinn på hvordan Ranheim ligger an noen dager før kampen mot Kongsvinger.

-          Alle som kjøper sesongkort på FORZATRIBUNEN innen 10. mars er med i trekningen av disse to billettene, fortsetter Thomas. – Også de som allerede har skaffet seg et slikt sesongkort er med i trekningen. Når jeg nevner at prisen på et slikt sesongkort ikke er større enn kr. 1.150,- så forstår alle og enhver at dette er et beløp man får mye igjen for. Å kjøpe sesongkort på Forzatribunen forutsetter medlemskap i Forza Ranheim og det koster 200 kroner per år.

En av de som reiser må være over 18 år

Thomas understreker at en av de som reiser må være over 18 år. For innreise til Tyrkia kreves også visum. Dette må den som vinner selv sørge for og selv bekoste. Det koster ca. 300,- kroner å få kjøpt et slikt turistvisum. Dette ordnes lett på nett, og er den eneste veien å gå for å få kjøpt visum. Det er slutt på den tiden at visum kunne kjøpes ved ankomst til Tyrkia. Alt må være klart på forhånd.