A+ A A-

tekst og foto: Per Jørgensen

Eggel Rismark Lars

Lars Eggen Rismark og Ann Kristin Selmer er begge godt fornøyd med signeringen!

Styreleder Ann Kristin Selmer i Ranheim Håndball signerte forleden en svært spennende avtale med Kolstads «stjerne-keeper» Lars Eggen Rismark. -  Ranheim Håndball har lyst til å satse mer på keeperne i årene som kommer sier Ann Kristin Selmer. -Nå er vi så heldige å få gjøre dette i samarbeid med en av Norges beste keepere de seneste årene Lars Eggen Rismark. At Lars også spilte håndball for Ranheim da han var 9 til 15 år, gjør jo bare at han er tilbake til der det hele startet sier Ann Kristin.

-          Målet vårt er å øke fokus på keeperplassen i Ranheim Håndball. I første omgang starter vi med aldersgruppene 12 til 16/17 år, men vi vil se an behov og ønsker etter hvert. I løpet av året som kommer vil Lars blant annet holde egne treninger for keepere. Keepersamlinger, kursing i generell keepertrening, teknikk samt personlig oppfølging av både keepere og trenere i trenings- og kampsituasjon.

-          Vi i Ranheim er veldig fornøyd med at Lars ønsker å være med oss, og håper at dette vil motivere keepere til å fortsette som keepere i klubben avslutter Ann Kristin Selmer.

Lars Eggen Rismark glad for å være hjemme igjen

-          Dette ser jeg virkelig fram til sa Lars Eggen Rismark rett etter å ha gjort avtalen med styreleder Ann Kristin Selmer i Ranheim Håndball. - Jeg er 29 år nå og har virkelig lyst til å gi noe tilbake til moderklubben min. Det hele startet jo i Ranheim da jeg var 9 år. Jeg husker godt hvor stort det var å få se eller treffe noen av mine forbilder på den tiden sier Lars Eggen Rismark. Etter at avtalen var på plass, så ble det planleggingsmøter med Henning Boganes (leder av SU) og Steinar Moen Sund i Sportslig Utvalg. Begge er meget aktive innen håndballen.

-          Sammen har vi blitt enige om å starte med keeperne fra 12 til 16/17 år. Viktig at det ikke blir for mange, slik at prosjektet blir gjennomførbart, sier Eggen Rismark. -  Jeg har jo tidligere hatt keeperskoler med Kolstad, men dette blir første gangen at jeg følger noen over ett helt år.

På spørsmål om egne ambisjoner i Kolstad, så sier Lars at han nylig signerte en 3-års kontrakt med klubben, og at så lenge helsa holder så vil han holde på så lenge det er artig og at han utvikler seg. - Jeg kan jo heller ikke gi meg så lett når jeg er født inn i en meget engasjert idrettsfamilie, sier han og sikter blant annet til sin mor Kristin Eggen og bestefar Nils Arne Eggen.

-          Nå gleder vi oss bare til at det finnes en vaksine på markedet mot Koronaviruset, slik at vi kan komme i gang. Fram til da så må vi holde oss innenfor de strenge retningslinjer som er satt, og bare avvente oppstarten noe, avslutter Lars Eggen Rismark.

Kontaktpersoner:

Lars Eggen Rismark, tlf: 478 66155

Ann Kristin Selmer, tlf: 926 84100