A+ A A-

Av. Kjell A. Arntzen                  foto: Ranheim fotball

Sivert Solli

Sivert Solli (til venstre) er en av Svein Maalens beste menn. Også i kveld var han strålende i den tiden Ranheim førte kampen.

Det er bare fotball, men allikevel; dette var bittert. Vi ledet 0-1 helt fram til det 85. minutt. På 8 minutter hadde Lillestrøm satt tre baller bak Lenes i Ranheimsmålet. Det sprakk der og da! Jeg overdriver ikke når jeg sier at Ranheim kjørte kampen og tok en fortjent ledelse etter 42 minutter ved Valla Dønnem. En helt suveren Solli på høyrekanten dro seg flott forbi to LSK-forsvarere og la ballen ut til en skuddklar Dønnem som fyrte av og det sto 0-1.

Det så også ut til å bli resultatet til langt ut i 2. omgang, Alseth hadde et bra skudd etter 56 minutter, men ballen gikk utenfor. Ellers så var det Ranheim som hadde det som var av sjanser helt til det gjensto 10 minutter av kampen.

LSK foretok to dobbeltbytter

Lillestrøm foretok to dobbeltbytter som skulle vise seg å være avgjørende for kampresultatet. Det ble nytt liv i hjemmelaget som utlignet ved innbytter Ebiye etter 85 minutter. I det 90. var nok en innbytter målscorer for LSK. Krogstad la på til 2-1.

Ranheim satte alt inn på å få et uavgjort resultat og kjørte alle i angrep. Det gjorde veien klar for Lillestrøm da det brøt et Ranheimsangrep. Ballen ble serverte til en målfarlig Lehne Olsen. Han rundet av Lenes i vårt mål og det sto 3-1. Det ble en av mine sureste kveldene foran Eurosport Player, men vi kommer tilbake!

Fortsatt på 2. plass

Tromsø klarte 1-1 i Oslo mot KFUM og holder ledelsen med sine 32 poeng. Nå er det 5 poeng ned til Ranheim på 2.plass. Sogndal hadde få problemer med Strømmen på Fosshaugane. Der endte det med 3-0 til hjemmelaget. Dermed krøp Sogndal helt opp i ryggen på Ranheim. Begge står nå med 27 poeng.

Den suverene målforskjellen vi hadde før kveldens runde forsvant også. Nå har vi en målforskjell som er kun 1 mål bedre enn Sogndal og 2 mål bedre enn Tromsø. Kan jeg spå at det blir en ulidelig spennende kamp om de to plassene som gir direkte opprykk?