A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Ingen skal kunne si at Ranheim dro ned til Oslo for å underholde mot Grorud. Denne gang var det lagt vekt på å holde tett bak samtidig som vi sørget for å få produsert sjanser nok til å score et mål eller to. Det ble ingen kamp som vil huskes å år framover, men vi gjorde det vi kom for, - erobret 3 poeng slik at vi fortsatt er blant opprykkskandidatene.

Vi slapp ikke inn mål

For første gang siden hjemmekampen mot Raufoss i omgang 8, klarte ikke motstanderen å score på Ranheim. Vi slo Raufoss 3-0 hjemme i omgang 8. Nå klarte vi 0-2 borte mot Grorud i omgang 16.

Vi står med 30 poeng og holder 3. plassen på tabellen. Foran Ranheim troner Tromsø og Sogndal. I skrivende stund er det ikke klart om Tromsø fortsatt leder OBOS-ligaen. Kveldens bortekamp mot Sandnes-Ulf må vinnes før det skjer. Et tap for Tromsø i kveldens kamp fører Sogndal opp i tet.

Grorud med mange angrep, men få sjanser

Det ble egentlig en kjedelig kamp. Ranheim gjorde det de skulle, men spilte langt unna lagets toppnivå. Grorud gjorde det de kunne for å hente poeng i denne kampen, men kom til kort mot et bastant Ranheim-forsvar.

I 2. omgang var det stort sett hjemmelaget som eide ballen. Noen tilløp ble det, men aldri direkte farlig foran Even Barli i vårt mål. Jeg noterte kun en farlig sjanse som kunne ha gitt hjemmelaget scoring. Sjansen oppsto etter et farlig tilbakespill av Alseth. Jeg kunne høre Svein Maales rop: «slå framover»!

Våre målscorere

Ola Sæter ga Ranheim ledelsen etter en scoring i 1. omgangs 31. minutt. Så måtte vi vente helt til et par minutter på overtid da Erik Tønne dro seg flott oppover på vår høyre side, la en perfekt ball inn foran mål og der var den alltid målfarlige Ivar Solli Rønning, og skjøv ballen i mål.