A+ A A-

Av: Kjell A. Arntzen

Vi hadde alt å vinne før kampen ble satt i gang. Etter kampen kan vi slå fast at vi slett ikke grep sjansen. Når våre venner på Stjørdal banker serieleder Tromsø hele 4-2 etter å ha ligget under 0-1. Når også Ham-Kam tar seg av Sogndal så er det direkte flaut at ikke Ranheim klarer en mye enklere jobb mot Kongsvinger! Dette var bunnlagenes runde.

Verst gikk det ut over et tafatt Ranheimslag som mest ble stående og se på at Kongsvinger spilte. Når en av våre forsvarsspillere høflig serverer ballen til en Kongsvingerspiller som bare setter full fart mot vårt mål og scorer, er det bare å riste på hodet.

Ikke mye å skryte av

Det er egentlig vondt å sette seg ved tastaturet for å skrive noe om kampen. Det ble en kamp der Ranheim ikke var i nærheten av å vinne. Det smerter å si at Kongsvinger var nærmere 2-0 enn Ranheim var 1-1.

Skal vi ha noen sjanse til å bli blant lagene som sikrer seg direkte opprykk så har Svein Maalen er tøff jobb å gjøre. En tøff oppgave har både han og laget om de skal sikre tilstrekkelig med poeng til at vi med trygghet kan si at vi blir blant de seks beste og sikrer oss kvalifiseringsplass.

Onsdagens hjemmemøte mot Stjørdals-Blink blir ingen enkel oppgave, men kampen må vinnes! Jeg helgarderer.