A+ A A-

Av: Kjell A. Arntzen

Det ble slett ikke noen kamp å skrive hjem om denne søndagskvelden, En forferdelig vind ødela det som skulle bli en real fotballkamp mellom et lag i toppen og et i bunnen.

Slik ble det ikke. Det var plent umulig å spille fotball i stormkastene, Ranheim hadde god medvind i første omgang, men som alltid før; det er heller ikke greit å spille med vinden i ryggen, Det skal sies at vi hadde et klart overtak i denne omgangen, men målsjanser ble det ikke.

I andre omgang var det hjemmelaget som fikk «fordel» av stormkastene, men heller ikke Øygarden klarte å utnytte dette. Nærmest scoring var de i sluttminuttene, men Lernes reddet på streken. Når jeg først er inne på keepervikaren må jeg si at hans utspark var ikke av det mest oppbyggende i Ranheims angrepsspill. De fleste gikk ut over sidelinjen. Oppsummert var dette en kamp som aldri burde ha vært satt i gang. 0-0 og 1 poeng til hvert av lagene var ikke tilfredsstillende for noen av dem. Lillestrøm knuste Tromsø og har siktet seg inn på seriemesterskapet.