A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Jeg våger å si at vi fikk et heldig poeng på Raufoss nå i ettermiddag. Det var Raufoss som kjørte kampen i begge omgangene og bare sporadisk kom Ranheim til avslutning. Det som kom var også av det ufarlige slaget. Det ble en kamp med mange cornere, flest til hjemmelaget som hadde ca. 20 cornere. Nå var heller ikke så mange av disse cornerne så farlige, men et par kunne ha gitt scoringer til Raufoss.

Ranheim var ikke å kjenne igjen fra onsdagens strålende kamp mot Jerv. Da var pasningene presise, våre kanter var aktivt med og forsvaret var tett. Tett var det også i ettermiddag da de ikke slapp inn mål, men kanskje var det Raufoss udyktighet innenfor 16 meteren som er svaret på det?

Vi fikk straffe

Med fem minutter igjen å spille pekte dommeren på straffemerket etter en felling av Ruben Alte innenfor 16 meteren. Ranheims faste og sikre straffeskytter, Michael Karlsen, var byttet ut og det var klart for Erik Tønne. Erik er også en habil straffetaker, men ikke så hardtskytende og sikker som Mikke.

Det gikk dessverre som jeg fryktet, Raufosskeeper Ole Kristian Lauvli reddet mesterlig. Jeg sitter ikke skuffet igjen etter dagens kamp. Vi kan vel prise oss lykkelig for at Mads og de andre kunne reise hjem med 1 poeng?