A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik

Drakt

Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til sesongavslutningen 2020 og håper på 3. plass!

Ranheimsavisa ønsker så absolutt å være en viktig aktør i Ranheimssamfunnet. Vi er «på parti» med alle gode krefter i miljøet, fabrikken, museet, menigheten, Ranheimspatrioten, Frivilligsentralen, idrettslaget og Ranheim TF. Så er vi så heldige å ha en rekke annonsører som gir oss muligheten til å bidra med penger på steder der behovet er tilstede. Ranheim TF er for tiden så absolutt blant de vi setter aller høyest. Det var derfor helt naturlig at vi allerede nå i november tegnet partneravtale med Ranheim TF for 2021.

Bronsepartner fra 2017

Fra 2017 er vi blitt katalogisert som «bronsepartner» for Ranheim TF. Da vi tidligere i høst bestemte oss for å fortsette med Ranheimsavisa også i 2021, var det naturlig at vi samtidig vedtok å inngå ny avtale med Ranheim TF for 2021.

Det ble gjort under en enkelt lunsj på kontorene i tribunen den 24.11. Peder Winsnes og undertegnede ble fort enige om avtalen for det kommende år. Det er ingen ting i avtalen som sier at laget skal spille i Eliteserien for at den skal gjelde. Ranheimsavisa er helt på linje med den grunnfilosofien som er plantet i Ranheim TF, «sammen for Ranheim» i mange varianter. Et av de nærmeste arbeidsmålene for Ranheim TF er dette med å knytte folk, næringer og organisasjoner sammen til det redskapet som er nødvendig for å holde de gamle, gode tradisjonene ved like.