A+ A A-

Tekst: : Kjell A. Arntzen

Mostervik 2

Forzas Thomas Mostervik drar nok en gang opp til fest før en viktig kamp. Bli med i Flaggtoget på lørdag! (foto: en av deltakerne på turen til Aalesund)

Foran lørdagens viktige kamp mot Ullensaker/Kisa arrangerer Forza Ranheim og Ranheim Musikkforening et stort flaggtog. Vi har tatt en prat med Forzas entusiastiske leder, Thomas Mostervik, som håper at flere av Ranheims supportere vil delta i oppmarsjen. Kampen starter klokka 15.00. Klokka 13.45 har flaggtoget avmarsj fra Teeness på Grilstad. Flaggtoget går etter Ranheimsveien fram til Extra Arena for å hjelpe Hugos menn med å sikre 3 viktige poeng og fortsatt heng på lagene som ligger foran på tabellen.

-          Dette er ikke første gang Forza, toppfotballen og musikkforeningen samarbeider om et slikt arrangement, sier Thomas. Sist vi gjorde det var i 2018 da Ranheim spilte i Eliteserien for første gang. Motstander var ingen ringere enn Rosenborg på Lerkendal.

Bilde RBK kampen i 2018-          Det ble en dundrende suksess som ble omtalt i flere media og NRKs sportsnyheter. TV 2 fant begivenheten så interessant at de viste store deler av det flotte opptoget i sin sportssending, fortsetter Thomas. – Den gang var det vårt bydelslag som skulle opp mot byens og landets gigant over flere år. Den gang gikk toget fra Høyskoleparken til Lerkendal. Vi hadde da samlet flere hundre supportere som var kledd i klubbens fargere, viftende med sine flagg og med Ranheim Musikkforening i front.

Selv er ikke Thomas i den minste tvil om at arrangementet i 2018 satte fyr på stemningen og kampen. At det tilslutt endte 1-1 og poengdeling, må i stor grad tilskrives denne oppkjøringen!

Bli med i toget

Thomas håper lørdagens opptog kan samle 100-vis av supportere. – Tenk om vi klarer å samle 3-400 hundre som tar med seg Ranheimsflagg, som har malt seg i ansiktet med klubbens farger eller har laget flotte plakater som ildner oss og laget opp til innsats.

-          Om vi makter det så tror jeg vi klarer å score flere mål enn gjestene fra Ullensaker, sier Thomas. – Om du ikke har anledning til å møte opp ved Teeness så er det bare å hoppe inn i toget som går Ranheimsveien fram til Extra Arena, avslutter Forza-sjefen Thomas Mostervik.