A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Det skulle gå hele 92 minutter før vi fikk noe å juble for. På mest uheldig vis satte Robin Bjørnholm-Jatta ballen i eget mål og Ranheim kunne innkassere viktige poeng i lokalderbyet. Kanskje var det helt fortjent at alle poengene ble igjen på Extra Arena, men noen stor kamp ble det ikke for hjemmelaget. Heller ikke våre venner fra Stjørdal viste seg fra sin beste side.

Blink startet bra

Stjørdals-Blink startet bra og hadde en farlig sjanse allerede etter 18 minutter. Skuddet fra Morten Sand ble imidlertid godt stoppet av Tangvik som slo ballen til corner. Ranheims første mulighet kom i det 21. minutt da Kamanzi la en bra pasning til Mehnert som dessverre skjøt over

I det 40. minutt la Erik Tønne et presist innlegg til Mads Reiginiussen. Mads var uheldig og bommet på innlegget. I omgangens siste minutt kom Kamanzi fri på vår høyre side etter å ha vendt bort to Stjørdalsspillere. Et knallhardt skudd gikk dessverre utenfor venstre stolpe til David Paulmin.

Ikke særlig bedre i 2. omgang

Det er synd å si at kampen bedret seg i andre omgang. Lagene stanget mot hverandre uten å skape sjanser og rom for innløp.

I det 67. minutt kjørte Ranheim opp på sin venstre side. Skuddet som ble avfyrt ble lett reddet av Paulmin. Minuttet etter fikk bortelaget idømt frispark fra 20 meters hold. Frisparket var ikke godt nok, så Tangvik reddet lett.

Dommeren hadde lagt til 5 minutter. Det var godt for Ranheim for i det 92. minutt sendte en Ranheimsspiller ballen i retning Paulmin i Blinkmålet. På uheldig vis beinet Jatta ballen i eget nett til stor jubel fra hjemme-supporterne på tribunene. Godt med 3 poeng i en kamp der begge lagene underpresterte.