A+ A A-

tekst og foto: Kjell A. Arntzen

IMG 3320 Grorud

Det ble tap mot Grorud!

Første omgang i Groruddalen mot bunnlaget Grorud bar ikke preg av å være en kamp Ranheim spilte mot et bunnlag. Her var det full tenning i hjemmelaget fra start og ganske så fortjent gikk de opp i 1-0 etter 12 minutter. Da var det Obos-ligaens og Groruds toppscorer, Oscar Aga, som herjet med våre midtstoppere og la ballen sikkert inn bak Magnus Lenes. For å stoppe Aga hadde vi satt Sivert Solli på backplass. Det skulle vise seg å være rått parti!

 

Mehnert skapte balanse i regnskapet

Det skulle bare gå fire minutter etter Agas scoring før Mehnert dro opp et angrep på vår høyre side. Han valgte å avslutte selv og skuddet ble utagbart for spilleren i Groruds mål.

Lenes burde ha fått rødt kort

Det finnes sikkert mange bedre dommere enn undertegnede blant våre lesere. Men den ubehøvlede taklingen Lenes utførte mot Groruds kantspillere var helt klart av typen som fortjente rødt kort og utvisning. Lenes var overhodet ikke nær å være i retning av ballen!

Dagens dommer, Martin Berg, nøyde seg med å gi et blekt gult kort. Jeg regner med at en av Ranheimsavisas lesere, den tidligere toppdommeren Torbjørn Aass, kan bedømme situasjonen. Vi var heldige som fikk beholde Lenes på banen etter dette.

Skudd ga corner

Erlien sende avgårde et godt skudd fra 25 meters hold. Skuddet gikk via en Grorud-spiller og til corner. Eggen Rismark var som vanlig inne i bortelagets 16-meter på corner, satte hodet på ballen som ble lett reddet av keeper.

I det 31. minutt viste Mads at i denne sesongen har han ikke framstått som noen måltyv. Ballen havnet i hans ben 9 meter fra mål, men skuddet gikk løst utenfor. Mellom dette og Mads sitt neste forsøk var Groruds Bjørn Kristensen frampå og førte hjemmelaget i ledelsen. I det 41. minutt kom Mads` neste forsøk. Han fyrer av og ballen går via en Grorudspiller og ut til corner. Vår nykommer, Adrian Bartel, la en perfekt corner som burde vært ekspedert i mål, men ingen var på plass i feltet.

Grorud til 3-1

I starten av 2. omgang bølget spillet fram og tilbake, men uten de store sjansen for Ranheim. Det var imidlertid et aggressivt Ranheimslag som entret banen etter pause.

I det 55. minutt skulle det klaffe for Grorud og Nikolai Hristov. Han fyrte av etter å ha lurt av to spillere og ballen gikk bak Lenes i vårt mål. Fem minutter senere var Mehnert frampå etter en gedigen forsvarstabbe av Grorud. Det stor 3-2 og vi øynet håp om poeng. Selv om vi hadde mye ball og noen sjanser i løpet av kampens siste minutter og de 8 tilleggsminuttene, maktet Ranheim ikke å ta med seg poeng fra Groruddalen. Det var en elendig forestilling av våre gutter og et stort spørsmålstegn setter jeg ved lagoppstillingen.

Flott konsert med Bjarne Brøndbo

IMG 3324 Bjarne

Bjarne Brødbo sørget for en flott avslutning på en traurig dag. Han fikk humøret opp flere hakk!

Denne onsdagen skulle være en hyggelig happening for Ranheim og lagets supportere. I forbindelse med kampen hadde SpareBank 1 Midt-Norge invitert til kampoverføring på O`Learys med etterfølgende middag på Ladekaia. Etter middagen fikk vi også overvære en fantastisk konsert med DDE-sjefen Bjarne Brøndbo. Han dro den ene godbiten etter den andre fra DDEs produksjoner, «stjal» noe fra Åge Aleksandersen og familien Bremnes på Helgeland. I motsetning til Ranheim var Bjarne i storform! Ikke et dødpunkt i konserten, mye morsomheter og stappende fullt i Ladekaia reddet noe av skuffelsen som vi ble utsatt for fra 16 til 18 i kveld.