A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

I dag klokka 15.00 braker det løs med en ny kamp i Obos-ligaen. Dette er heller ikke en kamp hvor vi kan ta seieren for gitt. Det er imidlertid en kamp som skal vise at Ranheim er bedre enn det de har vist i noen av de siste kampene. Nå er det dumpekandidat Strømmen som er motstander. Det blir ingen lett kamp. Ranheim trenger flere av dere på tribunen! Koronarestriksjonen er lagt til side og alle kan komme på kampen!

Ranheim skal kjempe
Ranheim er så absolutt et lag som skal kjempe om opprykk til Eliteserien. Slik skal det være også i 2021. Jeg kan nok være så ærlig å innrømme at troen på Ranheim som Eliteserielag i 2022 er ikke tilstede. Men en plass blant de fire som skal kjempe om kvalifiseringsplassen skal være et mål. En kvalifiseringsplass gir selvfølgelig ekstra penger i kassen. Det vil også være kjærkomment.

Nå gjelder det for oss som er glad i Ranheim og laget! Vi skal vise vår støtte. Det gjør vi i dag med å møte opp på Extra Arena i supporterutstyr og trua på en tre-poenger! Det er plass for tilskuere på alle setene på banen. Billetter kan kjøpes i billettluka bak hovedtribunen.