A+ A A-

tekst: Ola Haseth Balestrand     foto: Line Selnes

Barne VM 1

Det blir fart, spenning og hygge ved Tjønnstuggu den 12. februar

 

Det blir en folkefest her på Ranheim den 12. februar. Ranheim Skiklubb er da arrangør for Barnas Mini-VM ved Tjønnstuggu. Barnas Mini-VM er et nytt skirennkonsept som arrangeres som 16 renn gjennom vinteren. Rennene blir avviklet fra Namsos i nord til Oppdal i sør. Så den 12. februar har vi tenkt å skape folkefest rundt arrangementet.

På vei mot VM i 2025

-          Dette prosjektet vil være ett av de største og viktigste tiltakene i opptakten til ski-VM i Granåsen i 2025. Rekruttering av framtidige skiutøvere og ikke minst tilskuere er noe av det som står høyest på dagsorden i forbindelse med et slikt mesterskap. Det skal legges til rette for breddeforankring i hele befolkningen, og det er kanskje vår viktigste oppgave som skikrets og som deleier i VM-selskapet, sier daglig leder i Sør-Trøndelag skikrets, Stian Eckhoff.

Velkommen til Tjønnstuggu

Barne VM 2

Dere kan baree møte opp til denne spennende utedagen ved Tjønnstuggu

Ranheim skiklubb inviterer skiglade barn mellom 0 og 12 år opp til Tjønnstuggu og rennet. Rennet er et lavterskelarrangement med ulike skileikområder som passer unge skiløpere og barn som ønsker en lekefylt og morsom dag ute i det fri. Deltakelsen er gratis og det blir premie til alle utøverne.

Arrangementet gjennomføres i to kohorter, hver på 100 utøvere og da totalt 200 utøvere. Merk at det kun er forhåndspåmelding og begrenset antall plasser.

For mer informasjon og påmelding:

https://fb.me/e/21p0yfsgj  (om du ikke får sendt denne så skriver du inn lenken selv)

Skiklubben ser fram til å ønske barn og unge velkommen oppover til Tjønnstuggu. Dette blir ett av de aller største skiarrangementene på Ranheim de senere år. Vi har allerede over 130 påmeldte, men det er plass til flere. Vi ser fram til en fartsfylt dag med mange unge og glade skiløpere i området.

Velkommen til en folkefest for store og små, uttaler Kristian Bruaset, rennleder i Ranheim skiklubb.

Parkering

Det er trangt med parkering ved Tjønnstuggu og parkeringsplassen ved veien opp. Finn gjerne en parkeringsplass på Reppeplatået.