A+ A A-

Av: Kjell A. Arntzen

Nardo FK

NARDO FK kommer til Extra Arena på søndag for å kjempe om en kvartfinaleplass i cupen

Søndag 13. mars er det en ny storkamp på Extra Arena. Denne gang går kampen uten at Ranheim står på den ene banehalvdelen og det er heller ikke Rosenborg BK som står på den andre. Nei, denne gang er det «farmerlaget» Nardo som inviterer til cupfest mot Eliteserielaget Lillestrøm. Kampen dreier seg om videre avansement i NM, altså kvartfinaleplass! Vi bør vel møte opp å støtte laget fra Nissekollen. Værer vi en cupbombe?

En prat med markedssjefen

De som kjenner til Bjørn Larsen skjønner godt at her må jeg gi opp forsøket på å få stilt det første spørsmålet. Han slår ut med armene når jeg beveger med mot Fossbakken og han kan se meg. – Det intervjuet du har planlagt må starte med «Gromgutten» vender hjem! Jeg regner med at du har fått med deg at Nardo er det eneste lag fra Midt-Norge som fortsatt er med i cupen.

Jeg erkjenner at jeg følger såpass med at jeg er klar over at det er Nardo. – Jeg tar det for gitt at du tar æren for at det er blitt slik, sier jeg. Bjørn svarer kontant: - Nei, det mener jeg ikke. Både overgangen fra min fotballkarriere i Fosenlaget og alderen tilsier ikke at det er min fotballbegavelse som har brakt laget dit. Det er hard jobb fra spillerne og oss i ledelsen som har gjort det mulig.

Gjermund Aasen og Pål Andre Helland

Begge disse kommer for å spille på Extra Arena, men denne gangen i LSK-drakt. Bjørn gleder seg til et gjensyn med både Gjermund og Pål Andre, men lover at de skal få kamp. Han skryter uhemmet av Nardos egne spillere og trekker fram 15-åringen Sverre Nypan, som nå er hentet til Rosenborg for å gå rett inn på trening med klubbens A-lag!

-          Jeg må også få takke Ranheims evne og vilje til la oss spille på Extra Arena. Dette har blitt veldig godt mottatt hos oss på Nissekollen, som for tiden er under utbygging. Jeg kjenner på meg at dere på Ranheim vil møte opp den 13. mars klokka 15.00. Det er godt om dere sitter på tribunen og heier fram Nardo.

Kan vi vente 1000 tilskuere?

I skrivende stund får jeg opplyst at det er solgt 250 billetter i Lillestrøm. - Fra Nardo og områdene rundt Nisskollen og byens sentrum regner vi med at det kan komme 300 pluss. Så får jeg håper at dere på Ranheim vet å være med på å danne ei flott ramme rundt kampen, avslutter Bjørn Larsen, som er markedssjef i Nardo FK.