A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen           foto: Rolf Myren / fam. Olsson

IMG 0501 1 bochiaban

Et bilde fra befaringen i Aktivitetshallen og bocciabanen for en tid siden (foto: Rolf Myren)

Den nye og flotte Ranheim Aktivitetshall er tatt i bruk. Dette har skjedd før den offisielle åpningen med snorklipping, taler og servering er foretatt. Den kommer noe senere i måneden, trolig med en minister tilstede. Asbjørn Olsson (gålfspiller og bocciaspiller) lar seg ikke stoppe av at den offisielle åpningen kommer senere enn hans innledende turnering i boccia arrangeres.

Torsdag 10. mars klokka 12

Torsdag 10. mars klokka 12.00 er det klart for årets første innendørsboccia på Ranheim! - Det er helt naturlig at når boccia skal introduseres for byens befolkning så skal det skje her på Ranheim, sier Asbjørn Olsson. – Her har vi spilt boccia i Stasjonsparken under store deler av pandemien på en grønn og nyklippet plen. Kvaliteten på utendørsspillingen var ikke så god som det spillerne ønsket. Den var ujevn, trær og busker forkludret utkastene.

«Grisen» forsvant flere ganger

Asbjrn 2

Asbjørn Olsson er hoppende glad for at Aktivitetshallen nå tas i bruk for boccia. Han kan ikke love ballongfest, men ballongene er allerede blåst opp og smilet er på plass

Jeg ser at Asbjørn var tydelig misfornøyd med de tidligere forhold. – Nå blir det en annen tid for oss bocciaspillere, fortsetter han. – Jeg kan vel ikke si at det er vi innen bocciaen som har fått Aktivietshallen bygd, men vi har fulgt godt med under utbyggingen med vår egenoppnevnte byggekomite med Harald Walldén og Olav Paulsen i spissen.

-          I den tiden vi spilte i Stasjonsparken har jeg ikke tallet på hvor mange «griser» som forsvant i buskaset. Nå slipper vi utgiftene med å kjøpe ny «gris» for hver gang vi skal spille. Jeg garanterer for at alt utstyr er på plass i hallen. Jeg kan også garantere for at spilleflaten er plan og uten humper. Lagene har også fått 6 utkastplasser på banen. Dette gjør det mulig å få ha flere lag i spill hver dag vi har arrangement, forklarer Asbjørn med et bredt smil om munnen.

Alle velkommen

-          Jeg håper å treffe mange av Ranheimsavisas lesere på torsdag, fortsetter han. – Det som er viktig for meg å presisere er at de som stikker innom må ha innesko! Det gjelder om du skal være med i spillet eller være der som tilskuer, sier Asbjørn.

-          Vi vil ordne med sitteplasser for de som ønsker å se på. Bord blir også satt opp og dere får anledning til å kjøpe en kopp kaffe. Får jeg det som jeg ønsker vil Perren og Gerhard steke vafler også!

Jeg gleder meg til å treffe dere, sier sjefen for arrangementet, Asbjørn Olssson.