A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

RIL logo 2Det er godt å ha Eurosport Player når man skal følge Ranheims bortekamper. Det kan så absolutt ikke sammenlignes med å sitt på tribunen hjemme på Extra Arena, men disse tribunene finnes ikke på Jæren. Det ble spennende, men ingen god kamp av hverken Bryne eller Ranheim.

Det ble en tung kamp

Kveldens kamp ga klar beskjed om at ingen av OBOS-lagene bør undervurderes. Det gjorde heller ikke Ranheim i denne kampen, men slik jeg bedømmer det var Bryne best i det meste, men vi klarte heldigvis de viktige 3-poengene!

Jeg nøler ikke med å utnevne Magnus Lenes til kampens beste spiller. Et hardt Brynepress gjennom 1. omgang med flere sjanser til hjemmelaget, resulterte i armene eller bena til Lenes. Vi må berømme Magnus for at Bryne ikke klarte å gå til pause med ledelse.

Ranheim kom bedre med

Etter hvilen kom Ranheim ut for å reise kjæringa etter en noe tafatt 1.omgang. I det 58. minutt startet Mats et løp med ballen fra midtbanen, slo en krempasning til Erik Tønne som igjen så at Erlien sto i glimrende posisjon for skudd. Erlien fortsatte der han slapp mot Grorud, fyrte av og ballen gikk i mål.

Bryne hadde ikke gitt opp etter Erliens scoring. I det 62, minutt var Brynes Andreas Dybevik som satte Magnus på prøve, en prøve Magnus besto også denne gang.

Brynescoring

Det lå ei Brynescoring i lufta. Bare noe få minutter etter han avverget Dybeviks forsøk måtte han se at Arne Gunnes headet i mål. Like etter var Dybevik når på å sende hjemmelaget i ledelsen. Lenes var i det umulige hjørnet denne mandagskvelden og avverget scoring.

Mikke kom inn

Som vanlig i denne sesongen settes Mikke Karlsen inn de siste minuttene. Erlien måtte ut. Mikke hadde ikke vært lenge på banen før han sendte ballen i retning Marcus Mehnert. Mehnert fyrte av og ballen gi i mål og sikret oss 3 gode bortepoeng.