A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Nardo FK

På torsdag skal Ranheim møte Nardo FK i cupens 2. runde. Vi må ta turen til Nardo og Nissekollen.

Det gleder hvert Ranheims-hjerte at det går bra med Ranheim TF. Etter mandagens kamp mot Åsane gjorde vi et byks på tabellen og ligger på 3. plass. Det betyr at vi per nå holder en av kvalifiseringsplassene for Eliteserien. Så krysser vi både fingre og tær for at vi holder oss blant de 6 lagene som topper tabellen ved sesongslutt.

2.runde mot Nardo FK på torsdag

Torsdag 23. juni tar Ranheim turen til Nissekollen og cupkamp mot fjorårets beste trønderske lag i NM. Helt overraskende var det nok for de fleste at det var Nardo FK som skulle holde ut lengst. Nardo FK gjorde en solid jobb i 2021 som endte med cuptap i åttendedelsfinalen mot årets Eliteserieleder Lillestrøm SK. Vårt cupeventyr ble slutt etter hjemmekampen mot Ålesund i 3. runde.

Nå er det våre gutter som skal opp mot «farmerlaget» i Nissekollen. Vi ser fram til kampen og ser gjerne at mange av dere møter opp for å heie fram bortelaget til cupavansement. Kampen starter klokka 18.00.

27. juni kommer KFUM

KFUM

Det blir fest og fulle tribuner når KFUM-kameratene kommer på besøk.

Mandag 27. juni er det igjen klart for seriekamp i OBOS-ligaen. Det er nok en toppkamp da KFUM kommer til Extra Arena. Ranheim innehar 3.plassen, men også KFUM er blant kvalifiseringskandidatene med sin 6. plass. Ranheim står med 10 kamper og 20 poeng. Vi og ligger 1 poeng foran Stabæk og 2 poeng foran 11. omgangs motstander, KFUM. I toppsjiktet ligger også Sogndal og Start som begge har unnagjort 10 kamper. Sogndal har 17 poeng, Start 16. Så har vi en liten luke ned til Fredrikstad med 11 poeng. De har en kamp mindre spilt enn lagene som ligger foran.

Kampsponsor er Adresseavisen

Dagens kampsponsor er Adresseavisen. De ønsker å gjøre denne kampdagen til en sommerfest for barn, unge og oss eldre. Fokuset er på barn. Avisa har invitert Ranheim-lag til sommeravslutning ti Fanzone før kampen. Mer enn 500 barn er påmeldt til moroa i Fanzone og selve kampen.

Barn lager stemning under kampen

De av dere som overvar kampen (mot Stabæk) der en av Ranheims hovedsponsorer delte ut draktsett til flere breddelag, fikk oppleve den stemningen barn kan tilføre oss trofaste tribuneslitere. Forzas trommer ble nærmest bortw og våre spede «heia Ranheim-rop» ble ynkelige mot barnas stadige jubelrop. Ja, selv de mange jublende Stabæk-supportene måte bite i gresset for barna. Det var en fryd å overvære denne kampen selv om det ble et knepent tap. Den 27. juni får vi denne stemningen igjen!

Vi fyller tribunene

Dette er en viktig kamp for begge lag. For oss er en kamp alltid viktig, men vi har fram til nå ikke maktet å samle over 2.000 tilskuere på en av våre hjemmekamper i år. Til denne kampen må det mobiliseres! Frank Lidahl ber oss alle gjøre en innsats for å nå tilskuermålet. Hvis alle som leser dette skaffer en ny tilskuer er vi nær målet. Verre er det ikke. Bedrifter kan kjøpe billettpakker til egne ansatte, til kunder og familier. Alt kan prøves. Ranheimsavisa har kjøpt et antall billetter som vi bli trukket ut for de som trykker «liker» på denne artikkelen.

Vi er sammen for Ranheim også under denne kampen!