A+ A A-

Med mange Ranheim-supportere på Gjemselunds tribuner og tre iherdige syklister i intervju og PR for laget «fra fjæra» (som de sier), så burde vi kunne dra 3 poeng i land. Vi spilte en god 1. omgang hvor vi hadde fortjent en ledelse, men det sto 0-0 ved pause. Da Mads i det 56. minutt igjen var frampå med hodet og ga oss 0-1 satt jeg mer bekvemt foran skjermen.

Mads ga seg ikke med det. Tre minutter senere var han frampå igjen og det sto 0-2. Jeg roet meg fullstendig ned. Dette kunne ikke gå skeis.

Utover i 2. omgang fikk Kongsvinger bedre tak på kampen etter at Ranheim hadde vært farlig frampå flere ganger uten at det ble nettkjenning. Det siste kvarteret ble tøft for Ranheim, bortesupporterne og vi som satt foran TV`n her hjemme.

1-2 ble det etter 65 minutter signer av Kongsvingers spiller nummer 8, Martin Andersen. Scoringen tente håp i hjemmelaget. I det 85. minutt satte de inn sin spiller nummer 16, Per Steiring. Han brukte sin spilletid til stor gjelde for Kongsvingers lag og publikum.

Da jeg trodde kampen var over ved det 90. minutt dukket Steiring opp foran Frenderup i vårt mål, gjorde ingen feil, spolerte vår 3-poenger og ødela rekken med 4 seire på rad.

Ranheim holder fortsatt 2. plassen på tabellen og nye sjanser for poeng kommer på torsdag da Skeid er motstander på Extra Arena.