A+ A A-

Av: Kjell Arntzen

Mads Reginiussen skaffet Ranheim en drømmestart med sin velplasserte scoring etter 5 minutter. Det tok 23 minutter før Sandnes Ulf fikk sin fortjente utligning med sin scoring på straffe. Kontant satt inn av deres storscorer, Ramsland. Hjemmelaget hadde en periode hvor det meste dreide seg om dem I det 22. minutt reddet Christian Eggen Rismark på streken etter at en utrusende Fenderup ble lurt trill rundt.

En merkelig episode inntraff et scoringen. Ranheim hadde corner, men dommeren tok seg tid til å gå over hele banen for å gi Fenderup gult kort. Jeg maktet ikke å se hva årsaken til kortet var, men trolig hadde han åpnet munnen, noe dommeren ikke tålte?

Nesten, nesten

Det hadde bare gått seks minutter siden Mads flott scoring i det 5. minutt før Mads serverte Mehnert på gullfat, Foran åpent mål gikk sentringen til Markus som ikke fikk skikkelig treff og ballen gikk til side for mål.

Omgangen var jevn og det bølget fram og tilbake. Sandenes Ulf var farlig frampå etter 22 minutter, men Ramslands skudd gikk like utenfor. Sivert Solli serverte et flott innlegg mot Mads Reiginiussen i det 35. minutt, men hodestøtet gikk over mål. Minuttet senere suste et skudd fra Sandnes Ulf i retning vårt mål, men Fenderup var våken og slo ballen i tverrliggeren og ut.

I omgangens siste minutt driblet Solli seg godt fram fra høyre side, men hans avslutning med venstre ben sto ikke i stil med forarbeidet.

2. omgang - Sandnes Ulf åpnet best

På en eller annen måt hadde Bjarne Berntsen fått ildnet opp sine spillere i pausen. De kjørte ut i stort tempo og la et høyt presse på Ranheim. Etter fire minutter kommer Ramsland igjennom, men Fenderup er ute og blokkerer skuddet.

I det 53. minutt servers et godt innlegg fra hjemmelagets høyre side. Ballen lander hos Ekeland som legger den pent i mål. Det står 2-1 til hjemmelaget,

3-1 kommer i det 62. minutt etter en merkelig Ranheimshandling. Langs ser ut for å ha kontroll med det hele, men bøyer seg ned og rygger mot eget mål. Han setter seg selv ut av spill og Ramsland får en enkelt jobb med å lage 3-1.

Ranheim i god sluttspurt

Erlien får en god mulighet i det 65. minutt. Skuddet hans er godt og keeper bokser over til corner. Corneren blir tatt og ballen går i mål. Vill jubel fra TV-stolen. Så viser det seg at dommeren blåser for offside. Reprisen viser at Mehnert står offside-plassert ved venstre stolpe!

Ranheim hadde farligere cornere i det 70. og det 74. minutt, men ingen av dem ble det særlige farligheter av. Bedre skulle det bli i det 77, minutt da Tromsdal fyrte av fra 20 meters hold. Ballen føk i mål uten sjanse for Sandnes Ulf-keeperen.

Fra da av gjorde Ranheim sitt ytterste for å få med seg 1 poeng hjem, men dessverre denne gang lyktes det ikke. Etter min oppfatning gjorde Ranheim en god kamp denne gang, men marginene var ikke på vår side.